U bevindt zich hier: Home > Administratie > Financiële administratie

Financiële administratie

Ten aanzien van de financiële administratie kunnen we heel kort zijn: alles is mogelijk. Het is mogelijk om voor u de volledige financiële administratie te verzorgen van het inboeken van de inkoop en verkoop tot het het verzorgen van de betalingen en de periodieke omzetbelasting aangifte.

 

We zijn al jarenlang tevreden gebruiker van Snelstart. Maar dat houdt niet in dat onze klanten daarmee moeten werken. Integendeel u bepaalt uw werkwijze en wij kijken samen naar de meeste effinciency wat we daarmee kunnen bewerkstelligen. Om als voorbeeld te geven, stel u werkt het liefst in Excel of in Access, dan zorgen wij dat uw invoer “geïmporteerd” wordt in de financiële administratie.

 

Onze rapportage software kan eigenlijk elk pakket aan, dus we willen zo min mogelijk “onzinnige werkzaamheden” verrichten, dus de basisgegevens die u zelf kunt aanleveren lezen we geautomatiseerd in.

 

Om u een voorbeeld te geven: de loonjournalen exporteren we rechtstreeks in de financiële administratie, de financiële administratie gaat rechtstreeks naar onze rapportage tool voor de jaarstukken, van daaruit wordt de publicatiebalans voor de Kamer van Koophandel gegenereerd én worden de cijfers voor de Inkomstenbelastingaangifte en Vennootschapsbelasting geëxporteerd zodat die weer in de aangiftesoftware wordt gebruikt. Datatypistes hoeven bij Becon niet te solliciteren, er is simpelweg geen werk voor. Efficiency daar draait het om.